قرار اعدادی به چه معناست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۰,۰۹۱ #98757401

سلام وقت بخیر

شاکی تقاضای کارشناس خط نمود از بازپرس و ۱ هفته مهلت داده شده که هزینه کارشناسی را پرداخت کند که شاکی چند روز دیرتر واریز کرد هزینه کارشناسی را، بنده به بازپرس اعلام کردم ۲ روز دیر تر واریز کردن و از مهلتش گذشته، گفتن چند روز مهم نیستش و قبول کردن و ارجاع دادن به کارشناسی،

۱-آیا از نظر قانونی اینکار بازپرس قانونی هستش؟

۲-در پرتابل ثنا نوشته شده(قرار قرار اعدادی صادر شد) به چه معناست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قراری که زمینه سازی جهت صدور رای را فراهم می آورد

این قرارها پرونده را در معرض اصدار رای قرار می‌دهند
بازپرس وفق قانون عمل کرده

قرار اعدادی به زبان ساده اقدامی هست که مرجع رسیدگی کننده با موجب آن پرونده در جهت رسیدگی بهترو صدور رای صادر می کند

ایرادی ندارد ، منظور قرار ارجاع به کارشناس می باشد و یک اصطلاح تخصصی است

با سلام قرار عدادی به معنی آماده سازی و مقدماتی صدور رای می باشد

با درود قرار هایی هستند که پرونده را معد صدور رای می‌نماید

سلام پرداخت هزینه کارشناسی خارج از مهلت باعث می شود که درخواست کارشناسی مورد پذیرش قرار نگیرد و بدون توجه به آن در پونده تصمیم اتخاذ گردد . قرار اعدادی قرارهایی است که می تواند در روند پرونده راهگشا باشد و در حد اماره برای قاضی علم آور باشد اما قاضی الزامی به تبعیت از آن ندارد .