اگر خونه قولنامه ی رو اجاره بدم یا بفروشم آیا بعنوان مهریه توقیف نمیشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۷۶ #98738092

وقت شما بخیر،خانمم نزدیک ۹ ماهه خونه رو ترک کرده و اظهارنامه فرستادم برنگشته و دادخواست تمکین زدم از شورای حل اختلاف گفتن یه خونه جدا برای زنت بگیر و مهلت یکماهه داده اند، من خونه قولنامه ای دارم در طبقه دوم خانه پدرم که فقط،ورودیش مشترکه و ۱۱سال با خانمم درهمین طبقه دوم بوده ایم، اگه توقیف بشه چیکار کنم؟۲-الان ۱۹ روزه از حکم حل اختلاف گذشته آیا میشه اعتراض بزنم که خونه خودم دارم چون برای فروش گذاشتم مشتریا پسند نکردن و به فروش نرفته،قبل از عید هم توبنگاه برای اجاره قولنامه شد که خانمم گفت اجاره رو لغو کن من لغو کردم اما بازم برنگشته، اگر قابل اعتراضه از خود حل اختلاف اعتراض بزنم یا دادگاه خانواده؟چون گفتن پرونده رو فرستادن دادگاه،به نظرتون بخاطر دلیل خانمم بخاطر نداشتن آسایش با خانواده شوهر که در طبقه پایین هستن خونه خودمو قبول نمیکنن؟متن اعتراضو چی باید بنویسم۳-اگر تا موعد مقرر نتونم خونه رو۰اجاره بدم و جای دیگری رو۰اجاره کنم چه میشود آیا میشه بگم ۱۱ سال در همون خونه خودم بوده الانم باید در همونجا باشه.، اگه همسرم بگه از دست خانواده شوهرم آسایش ندارم قاضی قبول میکنه و میگه باید خونه جدا بگیری یا زن باید نداشتن آسایش رو اثبات کنه؟ چون ۹ماهه بخاطر دعوایی که با برادرم درطبقه پایین بوده خونه رو ترک کرده خونه برادرم هم درمحله دیگریست آیا با نامه پزشک قانونی و صورتجلسه ۱۱۰ میشه ثابت کنه تو خونه من آسایش و امنیت نداره؟آخه من فقط میانجی کردم و ازطرف من نبوده و از من شکایت نکرده. ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار کنم.؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام محتویات پرونده باید بررسی بشود.

با سلام
سوالات شما بسیار است
در خصوص توقیف اگر ایشان ثابت کند که ملک متعلق به شماست می‌توانند توقیف کنند

با درود .برای اظهار نظر در مورد سوال شما باید محتویات پرونده بررسی شود .

خانه قولنامه در صورتی که در تصرف شما باشد قابل توقیف است اگر برای دادگاه ثابت بشود که خانه مستقل نیست باید یک خانه مستقل برای همسرتان بگیرید

نیاز به بررسی بیشتر دارد.

لایحه اعتراضی را ب دفاتر خدمات قضایی تقدیم نمایید،امکان عدم تایید منزل مذکور بعنوان مسکن مستقل وجود دارد و چنانچه تایید نشود زوجه می‌تواند تا زمان تهیه مسکن تمکین نکند
برای تنظیم متن لایحه و بررسی بیشتر موضوع از دوستان مشاوره تخصصی دریافت کنید

باسلام
سوال بسیار طولانی موجب اختلاط بحث ضده است ولی شما باید خونه تدارک ببینید ضمن اینکه دادگاه تمکین جلسه دادرسی خواهد داشت شورا رسیدگی سازشی کرده جهت اخذ مشاورهد دقیق مشاوره اخذ نمایید