با توجه به اینکه هنوز دادگاه مهریه تشکیل نشده و محکومیت قطعی صادر نشده و طبق رای وحدت رویه چه نتیجه و رای در دادگاه کیفری دو صادر میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۹ #98724631

سلام وقت بخیر
زوجه مهریه خود را ابتدا از طریق اجرای ثبت سپس مدتی بعد از طریق دادگاه مطالبه کرده است. زوج مبلغی را قبل از دریافت ابلاغیه (ثبت و دادگاه) انتقال میدهد. زوجه شکایت فرار از دین میکند. جلسه دادگاه برگزار شده و رای قرار منع تعقیب صادر میشود.(زوج هیچ سابقه کیفری ندارد و قاضی از وی ضمانت نمیخواهد). حال زوجه اعتراض داده و پرونده به شعبه.. کیفری دو ارجاع شده. سوال: با توجه به اینکه هنوز دادگاه مهریه تشکیل نشده و محکومیت قطعی صادر نشده و طبق رای وحدت رویه ۷۷۴ به نظر شما وکلای گرامی چه نتیجه و رای در دادگاه کیفری دو صادر میشود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع فاقد وصف مجرمانه است.

سلام
منع تعقیب تایید خواهد شد.

سلام
با توجه به رای وحدت رویه دیوان عالی کشور شما باید قبل از انتقال مال به غیر محکومیت حقوقی برای مهریه داشته باشید بنابراین با وصفی که نوشته اید موضوع فاقد وصف کیفری است ولی از نظر حقوقی همسر شما می توانند درخواست ابطال معامله شما را بنمایند

سلام با توجه به عدم صدور رای قطعی، منع تعقیب تایید می گردد