راه حلی برای گرفتن حق طلاق وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۹ #98699300

ناشزه شناخته نشدم، نفقه به اندازه ی ایی که دادگاه تعیین کرده نمی‌دهد، یک سال و نیم به تفارق زندگی می‌کنیم، در صورت ارجاع به پزشکی قانونی اختلال دو قطبی ایشان ثابت می‌شود.

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتیکه از باب عسر وحرج بخواهید دعوی طلاق را مطرح کنید باید موارد عسر وحرج را ثابت کنید ولیکن پیشنهاد میشود بدوا دعوی نفقه را مطرح وبعد از محکومیت به پرداخت در صورت عدم اجرای حکم میتوانید به راحتی از شروط ضمن عقد نکاح طلاق خودرا بگیرید

سلام
با استناد به جدایی یکسال و نیم و بیماری ایشان میتوانید جهت طلاق اقدام نمایید.
مسئله ی حائز اهمیت این میباشد که باید بتوانید با ادله ی کافی و با لایحه ی مستدل و مستند عسر و حرج خود را اثبات نمایید.

میتوانید بدلیل عدم پرداخت بیش از ۶ ماه نفقه تقاضای عسر و حرج و طلاق نمایید برای بیماری ایشان در تقاضای عسر و حرج این موضوع را ذکر کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی را داشته باشید .

بله می توانید به همین دلایلی که گفتید دادخواست طلاق بدهید هم برای جدا زندگی کردن و ترک زندگی مشترک و هم برای ترک انفاق