آیا چک پس از اجرا گذاشتن قابل انتقال به دیگری هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۳ #98673577

سلام وقتتون بخیرطاعات قبول باشه
برادر بنده یه پرونده حقوقی داره چک داره از یکی که سالهاست حکمش صادره شده و الا
پرونده اجرای احکام هست چون طرف فراری هست وبرادرم وقت نداره بره دنبال کار پرونده آیا
میتونه چک به من انتقال بده یا چون پرونده مختومه شده واجرای احکام هست دیگ چک قابل انتقال بمن نیست؟

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید به یک وکیل دادگستری وکالت دهید.

باسلام
نخیر پس از اجرا گذاشتن چک...دیگر قابل انتقال نیست.و باید به یه وکیل وکالت بدهید تا پیگیر ماجرا شود.

خیر چک قابل انتقال به شما نیست و باید به وکیل وکالت دهند جهت وصول و طی مراحل اجرای احکام

با سلام
قبل از طرح دعوا باید انتقال می داد الان امکان انتقال نیست باید به وکیل دادگستری وکالت بدهد

باسلام واحترام خیر میبایست به وکیل دادگستری پیگیری پرونده را محول کنند

با سلام،خیر در این مرحله نمی تواند و باید به وکیل دادگستری وکالت دهد.

بهتراست وکیل دادگستری بگیرد