حقوق زن بعد از ۴۰ سال زندگی مشترک چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۸۲۷ #98656400

سلام مادر من در سال ۵۹ ازدواج کردند درحال حاضر بخاطر بدرفتاری پدرم و اعتیاد ایشون و همینطور پرداخت نکردن هزینه های پزشکی و همینطور مخارج روزانه تصمیم گرفتن طلاق بگیرند مهریه ایشون ۵۰ هزار تومان هست اگر ایشون بخوان درخواست طلاق بدن علاوه بر مهریه می تونن از اموال پدرم سهمی داشته باشند و اینکه درخواست نفقه کنند چون اگر ایشون طلاق بگیرند تو این سن بدون هیچ پشتوانه مالی دچار مشکل میشن سال‌های گذشته گونه مادرم با ضرب وشتم پدرم شکسته شد ولی ایشون بخاطر حفظ ابرو شکایت نکردن و البته این اولین بار نبود که مادرم کتک می خورد مادرم می تونه برای اثبات بدرفتاری باتوجه به گذشت ۱۰ سال زمان از این مورد استفاده کنه پلاتین کار شده در گونه

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مادرتان میتواند مهریه و نفقه ایام گذشته و آینده را مطالبه کند و درخواست مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت را بدهد ولی تقاضای طلاق نکند و در صورت اقدام به طلاق از سوی پدرتان ایشان بایستی نصف اموالش را که بعد از شروع زندگی مشترک بدست آورده است را به مادرتان بدهد .

سلام مادر شما باید سوء رفتار و اعتیاد پدرتان برای دادگاه ثابت کند ( اعتیادی که مضر تشخیص داده شود از سوی دادگاه به طوری که ادامه زندگی امکان پذیر نباشد) اگر در حال حاضر مورد ضرب و جرح قرار گرفته و گواهی پزشک قانونی و آرایی در این زمینه دارد که منجر به مطالبه دیه شده است می تواند استناد کند و برای نفقه هم می تواند درخواست بدهد .اگر پدرتان اموالی داشته باشد مادرتان می تواند بابت مهریه توقیف کند.اگر منظورتان شرط تنصیف دارایی است که این شرط فقط با درخواست طلاق از طرف زوج امکان پذیر می باشد .( در صورتی که این شرط جز شروط عقدنامه باشد)