میتونه کلاهبرداری کرده باشه و از حساب من به عنوان طعمه برای رد گم کنی خودش استفاده کرده باشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۳ #98642664

با سلام و خسته نباشید.
یکی از دوستان بنده که به علت شرایط تحصیلی با هم آشنا شدیم و احساس میکنم فرد سالم و همچنین قابل اعتمادی نیست،دیروز از من درخواستی داشت. او شماره کارت بانکی بنده رو از من درخواست کرد و به من گفت: "که می خواد مبلغی رو(شش میلیون ریال) به حساب من انتقال بده و من این مبلغ رو پس از این که به حسابم واریز کرد به حسابی که شماره کارتش رو بهم داد انتقال بدم"
بنده به علت رابطه دوستانه و از روی حسن نیت این در خواستش رو پذیرفتم و البته مشکلی هم در این کار نیافتم.
او مبلغ رو به حساب بنده انتقال داد و من هم تقریبا دو ساعت بعد این مبلغ رو به حسابی که فهمیدم به اسم خودش هست واریز کردم.
اما بعدش سوالاتی برام ایجاد شد:
چرا ایشون اون مبلغ رو مستقیما از اون حساب اولیه به حساب خودش انتقال نداده؟ چرا از حساب من به عنوان واسطه استفاده کرده؟ آیا میتونه کلاهبرداری کرده باشه و از حساب من به عنوان طعمه برای رد گم کنی خودش استفاده کرده باشه؟
بنده همچنین با استفاده از اپلیکیشن بام بانک ملی صورتحساب گرفتم و فهمیدم دوستم از طریق خود پرداز این مبلغ رو از کارت بانکی شخصی ناشناس به حساب بنده انتقال داده.و به این پی بردم که ممکنه این دوست احتمالا فریبکار بنده این کارت رو به نحوی به دست آورده باشه و رمز اون رو هم به طریقی به دست آورده باشه و سپس مبلغ این کارت رو هم ابتدا به حساب من انتقال داده باشه تا اگر اون شخصی که کارتش گم شده، در پی پیگیری کارتش و خالی شدن حسابش باشه، حساب من بعنوان مظنون مورد بررسی قرار بگیره و در کل پای من گیر باشه و من در دام این دوست ناجوانمرد بیفتم.
ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید.و بگویید که چه اقداماتی باید انجام بدهم.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، با توجه به توضیحات، تا وقتی که حساب شما مسدود نشده ویا و شما را احضار نکرده و یا موردی پیش نیامده باشد جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد اما اگر یکی از موارد فوق در آینده اتفاق افتاد شما با همین توضیحات به پلیس فتا یا مرجعی که شما را خواسته اند و اثبات آن اگر مدرکی دارید میتوانید به راحتی از هر گونه اتهامی مبرا شوید ولی من بعد اعتماد ننموده و این اقدامات را انجام ندهید موفق باشید