درصورتی که در خیابان توسط دو نفر با چاقو تهدید شده باشم شکایت من به نتیجه می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۴ #98636733

سلام چند وقت پیش دو نفر با صورت پوشیده و صداهایی که برای بنده آشنا نبود جلو رو گرفتن و با چاقو بهم حمله کردن . بنده پلیس خبرکردن پدرم ولی گفتن هیچ مدرکی نیست و گفتن بعد مراجعه کنید داخل دستگیری ها برای شناسایی ولی خبری نشده هنوز . چیکار باید بکنم الان ؟

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

منتظر تحقیقات پلیس باشید.

سلام
فعلا باید منتظر باشید و اگر به اشخاص خاصی شک دارید می توانید ایشان را بعنوان مظنون معرفی نمایید

با سلام
در صورتیکه به فردی مظنون هستید با پلیس در جریان بگذارید