فرق وکیل حقوقی و وکیل پایه یک دادگستری چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۶۵ #98635701

با سلام، میخواهم مشاوره تلفنی بگیرم و چندتا سوال داشتم ولی نمیدونم به کدوم وکیل زنگ بزنم فرق وکیل حقوقی و پایه یک دادگستری چیه؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
وکیل پایه یک دادگستری شخصی است ک دارای پروانه وکالت می باشد و میتوان پرونده های حقوقی و کیفری و ...به ایشان ارجاع داد و کارشناس حقوقی اطلاعات حقوقی داشته و فاقد پروانه می باشند

وکیل دارای حقوقی وپروانه وکالت برای انجام امور وکالتی است لاکن کارشناس دارای اطلاعات حقوقی است و بدون پروانه هم میتواند ارایه مشاوره حقوقی انجام دهد.

با سلام
شما میتوانید ابتدائا از یک کارشناس حقوقی مشاوره بگیرید و ایشان با توجه به موضوع مورد نظرتان راهنمایی و در صورت لزوم شما را به یک وکیل دادگستری ارجاع می دهند .
شما برای دفاع از دعاوی مطروحتان در دادگاه به وکیل دادگستری نیاز دارید.
یک زمانی هم هست که شما در دفتراسنادرسمی به کسی وکالت کاری محاکم را می دهید و اجازه اخذ وکیل دادگستری هم می دهید که در اینجا ، شخص هرکسی می تواند باشد و امور مربوط به محاکم شما را انجام دهد و در مرحله اقامه دعوی از وکیل دادگستری برای حضور در دادگاه کمک بکیرد.

احتمالا منظور شما فرق بین «وکیل دادگستری» با «کارشناس حقوقی» است . کارشناس حقوقی به فردی گفته میشود که دارای تحصیلات آکادمیک در رشته حقوق باشد ولی وکیل دادگستری فارغ التحصیل رشته حقوق است که دارای پروانه وکالت در محاکم دادگستری نیز می باشد .

با سلام بسته به اینکه سوال شما در زمینه حقوقی است یا کیفری باید به متخصص امر زنگ بزنید یا مراجعه نمایید. اگر صرفا مشاوره تلفنی می خواهید یا مشاوره حقوقی احتیاجی به مراجعه به وکیل دادگستری نیست و می توانید با حقوقدان نیز مشورت کنید، اگر پرونده دادگستری را می خواهید پیگیری کنید باید به شخص متخصص ولو اینکه پایه یک باشد یا نباشد مراجعه کنید.