چطور میتونم از حق سکونت خود و حق طلاقم استفاده کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹۵ #98624293

سلام من حق طلاق و حق سکونت دارم اما درشهر همسرم زندگی میکنم و معتاده ۲۱ بار ترکش دادم باز خورده منزل من رو به سمت جایی که من میخوام نمیبره لدا خواستم بدونم چطور میتونم از حق سکونت خود و حق طلاقم استفاده کنم و اینکه ایا یه پدر معتاد که ۲۱ بار ترک دادم معتاد به ترامادول هست ایا حق حصانت بچه رو چطور میتونم بگیرم ازش

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید
حضانت تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

سلام
به دادگاه خانواده مراجعه نمایید و نسبت به طلاق اقدام کنید.
در ارتباط با حضانت فرزند تان تا ۷ سالگی با شما خواهد بود و پس از آن در صورتی که پدر صلاحیت نگهداری نداشته باشد کماکان فرزند در نزد شما خواهد بود.

دادخواست طلاق دهید موضوع مشمول عسروحرج است و حضانت به شما واگذار میگردد.

با سلام وقت بخیر
با توجه به داشتن حق طلاق مذکور وقید شده باشد در عقد نامه یا طی سند رسمی وکالتنامه این حق به شما واگذار شده باشد ،می توانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و ارائه مدارک عقد نامه،شناسنامه،و کارت ملی از این حق خود اقدام به ثبت دادخواست طلاق نماییدو پس از مطلقه نمودن خود حضانت طفل (پسر یا دختر) تا سن هفت سالگی با شماست و در ادامه چنانچه پس از اتمام هفت سال پدر طفل دادخواست سلب حضانت به طرفیت شما اقامه نماید و دادگاه با احراز عدم صلاحیت ایشان ،سرپرستی طفل را به شما سپرده خواهندسپرد البته با حق ملاقات طبق نظر قاضی و توافق فی مابین شما و همسرتان.البته اگر فکی میکنید که میتوانید به همسرتان کمک مجدد جهت ترک مصرف مواد نمایید دریغ نکنید تا فرزندتان از داشتن نعمت پدر دور نشده و محروم نماند، چه بسا مشکلاتی که در حال حاضر گریباگیر جامعه ما شده به معضلات آینده و فساد ،شرایط روحی روانی ،افسردگی افراد خصوصا نسل حاضر وخانواده ها ، فرزندان دامن زده و قطعا در تربیت و کنترل شرایط آینده بی تاثیر نخواهد بود.
موفق باشید

با سلام شما به دادگاه خانواده محل سکونت خود مراجعه و دادخواست طلاق دهید. درخصوص حضانت تا هفت سال اولویت با شماست و بالای هفت سال می توانید با مدارک ومستندات که به دادگاه میدهید اولیویت حضات پدر را رد کنید