چطور میتونم وکیل بگیرم و هزینه را نپردازم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۵۷۷ #98623905

سلام خسته نباشید
برای اجرا گذاشتن مهریه ام میخوام وکالت به وکیل بدهم تا تمام مراحل از جمله مراجعه به دفترخانه ازدواج، ثبت و دادگاه را انجام دهد. شنیدم که اگر اینکار را به وکیل بسپارم اعسار من رد خواهد شد و باید در ازای دریافت مهریه مبلغ سنگینی به حساب دادگستری واریز کنم. آیا صحت داره؟ لطفا راهنماییم کنید چطور میتونم وکیل بگیرم و هزینه را نپردازم.مهریه ام ۱۱۰ عدد است.
سپاس

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
الزاما داشتن وکیل موجب رد شدن خواسته اعسار نخواهد بود.

وکالت به وکیل دادگستری دلیل بر ملائت مالی نبوده و ارتباطی به دعوی اعسار شما نخواهد داشت.

سلام
با توجه به نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه گرفتن وکیل ارتباطی به تقاضای اعسار ندارد یعنی مدعی اعسار هم می تواند وکیل بگیرد.

با سلام این مطلب به هیچ عنوان صحت ندارد و شما در صورتی که وکیل بگیرید می توانید درخواست اعسار نیز بدهید و در صورتی که بتوانید ثابت کنید از پرداخت هزینه های دادرسی و نیم عشر دولتی ناتوان هستید حکم اعسار شما صادر می شود و عملا برعهده شوهر شما خواهد بود که حق الوکاله وکیل و هزینه دادرسی و نیم عشر دولتی را پرداخت کند