آیا با یک آیدی تلگرامی میتوان استعلام گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۰ #98620461

با سلام-من در یکی از کانال های تلگرامی با یک فرصت شغلی روبرو شدم که حقوق خوبی داشت کار به این صورت بود که به حساب بانکب بنده پول واریز میشد( از حساب های مختلف)و من از یک صرافی آنلاین ارزهای دیجیتال بیت کوین برای آن شخص خرید میکردم اما پس از سه روز شخصی با من تماس گرفت که شماره تماس مرا از بانک گرفته و مبلغی از حساب او به حساب من بدون اینکه بداند چگونه منتقل شده است تهدید به شکایت کرد و من از ترس آبروی خودم آن مبلغ را از جیب خودم به شخص پرداخت کردم اما اکنون احساس میکنم حساب بانکی من مسدود شده است نمیدونم چه کاری انجام دهم.از طرفی که براش کار میکردم جز یک آیدی تلگرامی و آدرسی که معلوم نیست درست است یا نه چیزی ندارم...حالا نمیدونم چکار کنم..

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
برای پیگیری به پلیس فتا مراجعه نمایید .

با سلام ووقت بخیر
با مراجعه به پلیس فتا و گزارش ، موضوع رو پیگیری نمایید .

با سلام ووقت بخیر
باید به مرکزی که حساب شما رو مسدود کرده است مراجعه کنید و دلیل مسدودی حساب را بیابید .