اگر یکی از وراث از انحصار وراثت مطلع نشده باشد تا چه مدت میتواند برای مطالبه ارث اقدام کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۳ #98615842

پدر همسرم در سال ۹۷ فوت کرده و همسرم به دلیل اختلافات خانوادگی با خانواده اش قطع ارتباط بوده، تعداد ورثه سه نفر هستند،همسر بنده و مادر و خواهرش مادر همسرم با اینکه به پسرش دسترسی داشته بدون اطلاع انحصار وراثت را در سال ۹۸ انجام داده و ما هم از نشر آگهی مطلع نشده بودیم
سوال بنده اینه که، آیا الان در سال ۹۹، اگر همسرم برای تحریر ترکه و استعلام اموال پدرش اقدام کنه،از نظر قانون میتونه به حقش برسه، و اگر مادرشون اموال رو فروخته و بین خودشون تقسیم کرده باشن،چه راه حل قانونی برای گرفتن حق همسرم وجود داره؟ ممنون.

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، در هر زمان میتوان درخواست گواهی انحصار وراثت جدید داد، در هرحال اگر نام احدی از وراث در گواهی انحصار وراثت پیشین تعمدا اعلام نگردد در حکم کلاهبرداری خواهد بود.

باسلام
در هر زمانی اگه نسبت به انحصار ورثه مشکلی پیش بیاد میشه اقدام کرد فقط باید تقاضای گواهی انحصار وراثت جدید داد

در هر زمان قابل پیگیری و تقاضای گواهی انحصار وراثت جدید باید تقدیم گردد