آیا این ۳ ماه استعلاجی برای بنده تایید میشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱,۸۰۵ #98589595

سلام وقت بخیر خسته نباشید
بنده در حال حاضر سرباز سپاه هستم، در حین خدمت رباط صلیبی و مینیسک زانوم آسیب دید و برگه حادثه تایید شده در حین خدمت رو دارم
۶ ماه قبل به علت آسیب مجدد رباط زانوم ۳۰ روز استعلاجی تایید شده از کمیسیون استان رو دریافت کردم
الان به علت آسیب شدید رباط صلیبی و مینیسک زانوم عمل جراحی انجام دادم و دکتر با توجه به آسیب زیاد زانوم و عمل سنگین من ۳ ماه استعلاجی و استراحت برای بنده تجویز کردن.
با توجه به شرایط بنده و ۱ ماه استعلاجی که قبلا دریافت کردم؛ در صورتی که بنده مدارک عمل،‌ برگه استعلاجی پزشک و برگه حادثه در حین خدمت رو برای کمیسیون استان ببرم؛ سوال اولم اینه که آیا این ۳ ماه استعلاجی برای بنده تایید میشه؟ و سوالم دومم اینه که در صورتی که این ۳ ماه استعلاجی تایید بشه به همراه ۱ ماه استعلاجی که قبلا دریافت کردم (مجموعا ۴ ماه) جزء خدمت من محسوب میشه یا من با مشکل خلا خدمت مواجه میشم؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در صورت تایید کمیسیون پزشکی جزء سنوات شما محسوب خواهد شد

اگر کمیسیون پزشکی تایید کند در سنوات خدمت شما محاسبه میشود

درود اگر کمیسیون پزشکی تایید نماید بله

با سلام
با تائید کمسیون پزشکی جزء خدمت به حساب می آید

باتاییدکمیسیون پزشکی جزخدمت محسوب می شود.

با سلام.در صورت تایید کمیسیون پزشکی جز سابقه خدمت سربازی محسوب میشود.و از مرخصی میتوان استفاده نمود.

باسلام
در صورتی که کمیسیون پزشکی تایید نماید جز سابقه خدمت محسوب می شود