جواب شکایتی که به دادگاه ارائه دادم کی داده می شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۷ #98588993

با سلام
بنده یک باب منزل از پدرم به من ارث رسیده که دست عمه ام هست و حاضر نیست بدهد، گفت شکایت کن از من بگیر،، بنده تمام کارهاش کردم برگه وراثت هم گرفتم و شکایت را تقدیم دادگاه کردم حالا ۱۵ روز گذشته و خبری نیست
می خواستم بدانم معمولا چند روز طول میکشه تا جواب بدهند،، ممنونم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام زمانی که شما شکایتی ثبت میکنید اصولا کمتر از ۱۰ روز به دادگاه جا میشود و بعدش از طریق شعبه برای شما پیامک حاصل می‌شود که مراجعه نمایید

سلام زمان قابل پیش بینی نیست لذا در صورت نیاز به حضور شما یا هرگونه اقدام قضایی مربوط به پرونده از طریق پیامک و ثنای قضایی مطلع خواهید شد.

پیگیری و انجام کار از طریق اقدام قضایی معمولا زمان بر است

با سلام منتظر باشید به شما ابلاغ خواهد شد

درود برشما
مطابق رویه قضایی‌ پیش خواهد رفت. مهلت‌ معینی‌ براش‌ قائل‌ نیست. منتظر بمانید بی‌شک بمحض‌ روآوری‌ پرونده‌ جهت‌ رسیدگی‌ بهتون‌ اطلاع داده‌ میشه‌ دوست من
تندرست بمانید/بدروود

با سلام
پرونده هایی که در دادگستری درجریان هستند زمانش قابل پیش بینی نیست

بستگی به تراکم پرونده های شعبه خواهد داشت و زمان دقیق قابل پیش بینی نیست حضورا میتوانید مراجعه نمایید