۱باب منزل و ۱دستگاه ماشین که منبع در آمد است جزو مستثنیات دین یک مرد هست؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۴۲۷ #98578003

با سلام.
واگر هست آیا همسر میتواند بعنوان طلب مهریه ادای دین کند.
واگر این ملک مذکور دارای مبایینامه برای ۱۲سال قبل که فروخته شده باشد ولی ولی سند به نام خودم باشد واینکه مبایینامه فاقد کد رهگیری باشد
ایا همسرم میتواند روی سند اقدام کند؟
و آیا میتوانم لایحه ای به این عنوان که جزو مستسنیاد دین من است به دادگاه ارائه دهم امکان توقیف عملیات اجرایی هست یا خیر.
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها ملک زوج در صورتی که در شان ایشان و متعارف باشد از مستثنیات دین هست، لیکن ماشین مستثنیات دین نیست و قابل توقیف می باشد

اگر ملک فروخته شده خریدار میبایست برای رفع توقیف طرح دعوای ثالث اجرایی نماید،خودرو نیز اگر ثابت شود وسیله امرار معاش هست میتوان رفع توقیف آنرا خواست

اصلاحی
خودرو اگر وسیله امرار معاش باشد قابل توقیف نیست اما ملکی که به واسطه مبایعه نامه به فروش رسیده است اما همچنان سند به نام شما باقی مانده از طرف زوجه قابل توقیف میباشد به دنبال آن شخص خریدار به عنوان اعتراض ثالث اجرایی می‌تواند ملک را رفع توقیف نماید

خودرو اگر وسیله امرار معاش باشد قابل تولید نیست اما ملکی که به واسطه مبایعه نامه به فروش رسیده است اما همچنان سند به نام شما باقی مانده از طرف زوجه قابل توقیف میباشد به دنبال آن شخص خریدار به عنوان اعتراض ثالث اجرایی می‌تواند ملک را رفع تولید نماید

سلام
اتومبیل اگه وسیله کار باشه جزء مستثنیات دین هست ولی منزل قابل توقیف است و کسی به موجب قولنامه مدعی مالکیت است باید اعتراض ثالث اجرایی نماید

درود بر شما ،یک منزل در حد شان و عرف زوج جزو مستثنیات دین است، لکن خودرو چنانچه وسیله امرار معاش باشد از مستثنیات دین خواهد بود.

بااحترام
اگر فروخته شده باشید خریدار با مبایعه نامه بعنوان ثالث ورود نماید رفع توقیف میشود