تدلیس درازدواج وسن بالای زوجه قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۸۲ #98557

باسلام بادختری ازدواج کردم وحین خواستگاری ازش سنش روپرسیدم ایشان بهم گفتن خواهری داشته ام که درکودکی فوت کرده وشناسنامه اون روبرام گذاشتن وخودم همسن خودتم ودارای2طبقه خانه هستم بعدازعقد مشخص شد که خانه ای درکار نیست وبعداز7سال که حالا یه بچه هم داریم اقرار کرد که راجع به سنش دروغ گفته وشناسنامه مال خودشه وداروی ضدافسردگی وخواب مصرف هم میکنه آیا میشه فسخ نکاح بکنم؟وآیاچطورثابت کنم بهم دروغ گفته؟حالاهم مهریه روطلب میکنه ازم وسرزندگی نمیاد ممنون ازسایت خوبتون خسته نباشید وخداقوت

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه اثبات شود شما اطلاع نداشته اید و اثبات کنید که این شناسنامه متعلق به ایشان نمیباشد بله میتوانید نکاح را به دلیل تدلیس فسخ کنید.