کجا می توانم دادخواست تقابل ارائه دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۴ #98553869

سلام. می خواهم دادخواست تقابل ارائه بدهم در حال حاضر از طریق چه مرجعی می توانم اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به مراجعه به دفاتر قضایی محل سکونت خود میتوانید دادخواست خود را تقدیم نمایید

می توانید به دفتر قضایی تحویل دهید

سلام
شما با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی نزدیک محل سکونت خود دادخواست متقابل را تقدیم نمایید و برای دعوی اصلی نیز لایحه ای تقدیم و در آن به دادخواست تقابل و شماره آن اشاره و تصویر آن را نیز ضمیمه نمایید این لایحه را نیز در همان دفتر خدمات الکترونیک قضایی تقدیم تا برایتان به دادگاه ارسال کنند

با سلام و

ماده ۱۴۱ - خوانده می تواند در مقابل ادعای خواهان اقامه دعوا نماید. چنین دعوایی درصورتی که با دعوای اصلی ناشی از یک منشاء بوده یا ارتباط کامل داشته باشد، دعوای متقابل نامیده شده و تواما رسیدگی می شود و چنانچه دعوای متقابل نباشد، در دادگاه صالح بطورجداگانه رسیدگی خواهد شد.
بین دو دعوا وقتی ارتباط کامل موجود است که اتخاذ تصمیم در هریک موثر در دیگری باشد.

اگر چند روز تا زمان دادگاه فرصت دارید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تقابل را ثبت کنید در غیر اینصورت با مراجعه به معاونت ارجاع مجتمع مربوطه می توانید اقدام به اخذ ارجاع و ثبت دادخواست نمایید .