کجا می توانم لیست کامل عناوین اتهامی را مشاهده کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۵۸۷ #98541422

فکر کنم حدود پانصد عنوان اتهامی کیفری وجود دارد، آیا سایتی سراغ دارید که بتوانم لیست کامل آن را مشاهده کنم؟ برای رکن قانونی نیاز دارم، چون عملی جرم است که حتما عنوانی برای آن وجود داشته باشد.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خودم چند نمونه کار در این زمینه دیدم منتها کامل نیستند
اگر اهل تحقیق و مطالعه هستید و فرصت و زمان لازم را دارید
گردآوری مطالب در یک مقاله راجع به انواع جرایم (در کلیه قوانین) و مجازات و مستندات قانونی آنها ، می تواند کار مفید و کاربردی باشه و اگر نمونه آرای اصراری و قضایی و وحدت رویه نیز ذیل هر یک بطور مجزا باشد، ارزش یک کتاب رو هم خواهد داشت .
با آرزوی توفیق و سلامتی

درود
جناب چنین تحقیقی تاکنون توسط من مشاهد نشده است منتها برای آشنایی با عناوین اتهامی می توانید به فهرست قانون مجازات اسلامی مراجعه داشته باشید که با مداقه در فهرست قانون مجازات اسلامی نسبت به عناوین مجرمانه اشراف پیدا می کنید و برای عناوین مجرمانه مندرج در قوانین خاص که در قانون مجازات اسلامی نیامده نیز می توانید از یک نرم افزار جامع حقوقی استفاده نماید و به قسمت قوانین جزایی آن مراجعه که با انواع قوانین جزایی، مواجه خواهید شد که عنوان هر یک مشعر به عنوان مجرمانه پیش بینی شده توسط قانونگذار است .
چنانچه این تحقیق شما کامل شد برای ما هم بفرستید ممنون میشم
موید باشید

با سلام
قانون مجازات اسلامی و برخی جرائم خاص مانند جرم خاص نظامی و انتظامی، کلاهبرداری و ...