آیا مادرم میتونه طلب مهریه از پدرشوهرش بکنه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۷۳ #98533326

سلام
من پدرم سال ۷۸ فوت کردن الان پدربزرگم
( پدر پدرم ) یه خونه دوطبقه داره به ارزش تقریبا سه میلیارد تومان در ضمن پسر دومش هم سال ۹۰ فوت کرده و پسری دیگه نداره و فقط چهار تا دختر داره

( مهریه مادرم طبق دفترچه ازدواج ۵ سکه تمام بهار و ۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان وجه نقد هست
و سال ۷۲ عقد کردن )

آیا من میتونم به عنوان نوه پسری درخواست سهم ارث از پدربزرگم بکنم؟

الانم رابطمون کلا با خانواده پدریم قطع هست

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ارث به شما تعلق نمیگیرد چون پدربزرگ شما درقید حیات بوده است.

سلام
پدر بزرگ هیچ وظیفه ای در پرداخت مهریه مادر شما ندارد
شما هم از اموال پدر بزرگ ارث نمی برید زیرا پدر شما قبل از پدر بزرگ فوت شدند
اگر پدر شما اموالی دارد مادر شما می تواند از آن اموال مهریه خود را دریافت نماید

با سلام
با توجه به این پدر شما قبل از پدر بزرگتان فوت کرده اند به پدر ارثی تعلق نمیگیرد
در خصوص مهریه مادر،مادر میتوانند مهریه خود را از ماترک پدر مطالبه کنند.ولی پدر بزرگ وظیفه قانونی در قبال پرداخت مهریه مادر شما ندارد

ارث به شما تعلق نمیگیرد چون پدربزرگ شما درقید حیات بوده پدرشما شما فوت کرده اند،وهمچنین پدربزرگ شما تعهدی به پرداخت مهریه مادرتان ندارند

خیر ارثی به شما تعلق نمی گیرد

چون پدر شما قبل از پدر بزرگتون فوت شده ارثی به شما نمیرسد

ارثی به شما تعلق نمی گیرد چون پدر فوت کرده در حالیکه پدر بزرگ زمان فوت پدر در قید حیات بوده است.