حق وکسب وپیشه سرقلفی اگر در سال 50 انتقال داده شده باشد تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۹۶ #98527

سلام
پدربزرگ من یک ملک تجاری سال50 به نام پدر انتقال داد است به صورت سند سیم سرب خود پدربزرگ در مکان فعالیت کسبی وصنفی دادشته است سال 1372 ملک تجاری را خراب کردند ومورد باسازی قرار داد است سال 1374 پدر ام به صورت شاگرد کار کرده است پدر ام سال 89 یک اجاره نامه رسمی محضری به پدربزرگ ام نوشته شده است پدربزرگ ام درسال 1391 فوت کرده است وارث در دفتر اسنادرسمی حاضر شده وقرار باطل نمودند در سال 1391 پدر من سند به صورت قطعی وغیر منقول به من انتقال داده است
1- سوال اول :حق کسب پیشه وسرقلفی به مستاجر بعد تعلق میگیرد
2- سوال دوم وارث پدر بزرگ ام می تواند ادعای ایا حق کسب پیشه وسرقلفی کند
3- ایا با توجه باسازی وتخریب ملک سال 72 چیزی شامل وارث می شود

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر دیگر حق کسب و پیشه به شما یا مستاجر جدید تعلق نخواهد گرفت.

بله