آیا او هم قانونا می تواند انتخاب کند با کدام یک از والدین باشد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۰۵ #98526039

سلام
با توجه به رفتار های زشت و زننده پدرم، مادرم قصد جدا شدن از آن را دارد و من که پسری ۲۱ ساله هستم که تصمیم گیری با خودم هست که با کدام یک باشم ولی یک خواهر دارم که ۱۲ سالش هست آیا او هم می تواند انتخاب کند با کدام یک از والدین باشد؟ و اینکه قبل از طلاق هم می توان این انتخاب را داشت.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه سن دختر برای بلوغ و انتخاب هر یک از والدین برای زندگی، ۹ سال است،بنابرین خواهر شما امکان انتخاب دارد.

بله دختر ۹ سال قمری بالغ است

درود بر شما، بله خواهر شما نیز می‌توانند خودشان انتخاب نمایند که با کدام یک از والدین زندگی کنند.

با توجه به رسیدن به سن قانونی هم شما و هم خواهرتان می توانید انتخاب نمایید با پدر و یا مادر زندگی کنید

با درود
هر دوی شما مختارید ک در کجا زندگی کنید مانع قانونی ندارد

بله می توانید انتخاب نمایید

هر دو شما از نظر دادگاه می توانید با هر کدام که بخواهید زندگی کنید .