ایا کلاهبرداری است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۱۶ #98515113

سلام خسته نباشید . من به شدت استرس گرفتم و امیدوارم راهنماییم کنین .
من نزدیک به ۱ماه پیش توی تلگرام توی یه گروهی یه خانومی توی گروه گفت یکی بیاد حرف بزنیم . منم رفتم پی ویش و با هم صحبت کردیم . بعدش فهمیدم ایشون شوهر داره . قبل از اینکه بخوایم توی تلگرام با هم صحبت بکنیم ایشون سعی داشت از من شارژ ۳۰ تومنی بگیره ولی چون من نداشتم گفتم ۱۰ تومنی شارژ واسش بگیرم . همین اونم از سر خیرخواهی
من نه حرف عاشقانه ای زدم و نه حرف جنسی ای با ایشون . ایشون در معرض طلاق بود به گفته ی خودش و میگفت من مهریم فلانه و این چیزا منم بهش گفتم بیچاره شوهرت که اینقدر باید مهر بده و گفت حقشه . البته من تنها کار زشتم این بودش که یه درخواست زشتی از ایشون کردم ولی زود به خودم اومدم و خدارو در نظر گرفتم و قبل از اینکه ایشون پیام منو ببینه (یعنی ۲ تا تیک بخوره تو تلگرام ) من پاکش کردم .گذشت فرداش واسم یه شکوائیه از خط خودش فرستاد و بعدش بهم گفت بدبخت شدیم . منم کلا استرس گرفتم و با خودم گفتم کاری نکردم ‌. ایشون شماره ی منم داشت . نمیدونم انگار وقتی که میخواستم براش شارژ بگیرم ایشون شماره ی منم گرفت که مثلا اعتماد کنه . منم در جا شماره ی ایشون و مسدود کردم و اکانت تلگرامشم بلاک . اکانت خودمم تو تلگرام دیلیت اکانت کردم . چن وقت بعدش با یه شماره دیگه بهم زنگ زد اونم مسدود کردم قبل از اینکه جوابشو بدم . من حتی این خانومو ندیدم فقط عکسشو اونم با حجاب واسم فرستاد . صداشم نشنیدم . حتی یقین ندارم ایشون پسر بوده یا دختر . حتی توی سامانه ی ثنا هم ثبت نام کردم و دیدم شکایتی اونجا نیست . طرف کلاهبردار بوده ؟ چون من واقعا کاری نکردم ولی الان وحشت کردم . استرس و ترس از ریختن ابرو . چون من بچه ی نماز خونیم و ادم موجهی هستم .

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،با مواردیکه بیان نمودید جنبه مجرمانه ندارد.

موضوع جنبه مجرمانه ندارد..

با سلام
با توجه به توضیحات شما موضوع فاقد وصف محرمانه است

باسلام
جای نگرانی نیست موضوع وصف مجرمانه ندارد

با سلام
موضوع وصف مجرماته ندارد و جای نگرانی نیست
ما در کنار شما هستیم

با سلام
جای نگرانی نیست، موضوع فاقد وصف کیفری می‌باشد.

موفق باشید

با سلام . نگران نباشید . موضوع وصف مجرمانه ندارد .