آیا راه حلی هست که من رو به پزشکی قانونی نفرستند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۳۸ #98508044

سلام من دو سال عقد هستم و باردار شدم و یواشکی با همسرم سقط کردم اما درباره ی بکارت شک دارم الان میخواهم طلاق بگیرم میخواهم خانوادم چیزی نفهمن واقعا طاقت نمیارن خودم هم دارم دیوونه میشم

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور بر اساس قوانین طلاق ارجاع به پزشک قانونی الزامی نیست و بنابر درخواست قاضی اگر ارجاع شود صرفا بخاطر بارذار بودن یا نبودن زوجه ارجاع میگردد و این پاسخ فقط به دادگاه ارسال میگردد و اشخاص غیر اصیل دعوی بهیچ عنوان از مفاد آن خبر دار نخواهند شد ..
نکته : در صورتیکه بصورت قطغ از عدم بارداری زوجه ،قاضی دادگاه علم حاصل نماید به پزشک قانونی ارجاع نخواهد شد . لذا اصلا جای نگرانی نخواهد بود
از لطایف کلام : با توجه به اینکه شما زوجه قانونی و شرعی زوج بوده اید و اصولا هیچ گناه و معصیتی بر شما متصور نیست پس بهیچ وجه جای نگرانی نیست که خداوند متعال هر آنچه بر مصلحت شماست مقدر میکند یقین بدانید اگر خانواده بفهمند خداوند به فضل خود مراتب صبر و محبت را به ایشان خواهد داد .

با سلام - به پزشکی قانونی ارجاع خواهید شد . ولی جواب آزمایشات برای دادگاه رسیدگی کننده ارسال میشود .

باسلام
برای این امر حتما به پزشکی قانونی ارجاع داده خواهید شد اما جواب پزشکی قانونی صرفا برای دادگاه ارسال خواهد شد و کسی جز شما ویا وکیل شما از آن موضوع خبر دار نخواهند شد

برای صدور حکم طلاق ارجاع به پزشکی قانونی و صدور گواهی مربوطه الزامی است...لکن گواهی ارسالی در اختیار خانواده شما قرار نخاهد گرفت
ضمنا با وجود بارداری شما ازاله بکارت قطعی است...