مجازات این تهمت برایش چه خواهد بود اگه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۴۲ #98473712

با سلام و احترام و خسته نباشید
خانم بنده حدود چهار ماه پیش با دلایل واهی واز قبل برنامه ریزی شده منزل را ترک نموده و کلیه طلاها و فاکتورها و هرچی بوده با خودش برده و مهریه رو که ۴۰۰ سکه طلاس به اجرا گذاشته و کل زندگیمو به حراج گذاشته بعد دوماه هم به اتهام رابطه نامشروع و منافی عفت حضوری و تلفنی با معرفی چند شماره از بنده شکایت کردند که قاضی از اپراتور ها و پلیس فتا استعلام کرد و حتی بنده را به دادگاه نخواست و حکم منع تعقیب و تبرئه برای بنده صادر شد .چون واقعا بی گناه بودم، حالا میخوام‌از خانومم شکایت کنم به جرم تهمت وافترا و اینکه تو رای مطرح شده که من رابطه ی نامشروع حضوری و تلفنی و پیامکی نداشتم و کل خانواده ها و همکاران را که من کارمندم، از اتهام رابطه نامشروع من آگاه ساخته، و آبرومو برده حالا من چه شکایتی بکنم و چه مجازاتی خواهد داشت؟
سپاسگزارم از وکلای مجرب بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی افترا
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اقدام به طرح دعوای افترا نمایید....

با عنوان افترا قابل شکایت است....

سلام وقت بخیر
میتوانید اقدام به طرح دعوای افترا نمایید.

درود می توانید طرح افترا شکایت نمایید

شکایت افترا طرح کنید و مجازات آن جزای نقدی است.

مجازات شلاق و جزای نقدی ست

سلام با اثبات سونیت ایشان در طرح دعوی کیفری به جرم افترا از ایشان شاکی شوید