وامی به نام من برای فرد دیگری گرفته شده است در صورت عدم پرداخت چه اقدامی میتوان کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۰۹ #98472621

سلام وقتتون بخیر من چهار سال پیش یک امتیاز وام به مبلغ بیست میلیون تومان روی حسابم داشتم که با توجه به اینکه به این مبلغ نیاز نداشتم این وام را دریافت کرده و به یکی از اشنایان دادم. وام ۵ ساله بود و تا الان ۴ سال ازش گذشته و اقساطش رو داده بودن. منتها الان چند ماهه که پرداخت نکردن و از دسترس خارج شدن. ما رسید کتبی یا سند مالی بابت پولی که به ایشان داده ایم نداریم ولی پیامک هایی مبنی بر اینکه ایشان وام را دریافت کرده اند از ایشان موجود هست و پول وام یک ساعت بعد از واریز به حساب به صورت کامل به حساب ایشان انتقال پیدا کرده. در صورتی که ایشان وام را پرداخت نکنند آیا امکان پذیر هست ما از ایشان شکایت کنیم؟ با سند سازی ممکنه طوری نشان بدهند که این مبلغ را از ما مطالبه داشتند؟ مثلا فاکتور جعلی صادر کنن یا مواردی از این قبیل؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید اقدام به پرداخت اقساط نموده و متعاقبا علیه فرد اقدام به طرح دعوای مطالبه وجه کنید

شما مسئول بازپرداخت وام هستید .
بایستی به استناد رسید و پیامک ها و شهود دادخواست مطالبه وجه برای ایشان تقدیم مرجع قضائی نمایید

درود
شما زمان پرداخت وجه لااقل رسیدی از ایشان دال بر پرداخت قرض الحسنه یا سفته از طرفتون میگرفتید.(تجربه برای آینده.)
در صورت داشتن شهود یا مدرک دال بر پرداخت مبلغ موصوف به ایشان میتوانید اقامه دعوی مبنی بر مطالبه وجه کنید.
در خصوص سندسازی لازم است درخواست کارشناسی در خصوص اصالت سند بکنید.اگر جعلی باشد اعتباری نخواهد داشت.

سلام- به دلیل اینکه وام بنام شما بوده از نظر قانونی بدهکار شما خواهید بود. اگر ضامن فرد مشخصی باشد از حقوق ضامن کسر خواهند کرد و کلیه حسابهای مالی ضامن را مسدود خواهند نمود/.