اگر سررسید سفته ها عندالمطالبه باشد چگونه باید به مرحله اجرا گذاشته شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۰۸ #98472082

با سلام و احترام. طی قراردادی با مشخصات زیر مبلغ یکصد و بیست میلیون تومان ( ۱۲۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان ) به یکی از دوستانم پرداخت کردم تا در کاری سرمایه گذاری کند. با گذشت بیش از ۱۴ ماه از اتمام قرارداد به تعهداتش عمل نکرده است. بابت ضمانت اصل وجه به همان میزان سفته دریافت کردم. اکنون میخواهم از ایشان به دادگاه شکایت کنم. محتویات قرارداد به شرح زیر است : " عنوان قرارداد : قرارداد مشارکت اقتصادی. موضوع قرارداد : سرمایه گذاری در طرح اقتصادی. طرفین قرارداد : مهدی دادخواه تیرانی به عنوان سرمایه گذار و مرتضا شاهی به عنوان سرمایه پذیر. سرمایه گذار صرفا آورده ریالی داشته و حق دخالت در امور و روند کار ندارد. سرمایه گذاری در امور تولیدی ، خرید و فروش و هزینه های تولید به کار گرفته میشود. تاریخ عقد قرارداد : ۹۶/۹/۵. مدت قرارداد : حداقل یک ماه و حداکثر تا پایان سال ۹۷. میزان مشارکت : ۵۰% سود. رسیدگی به وضعیت مالی و سود و زیان : پایان هر ماه. فسخ قرارداد : به خواست هر یک از طرفین ۱۵ روز پس از اعلام کتبی. ضمانت اصل سرمایه :برابر اصل سرمایه سفته ی امضاء شده به تاریخ روز عقد قرارداد ( ۹۶/۹/۵ ). مشخصات همه ی سفته ها در قرارداد ثبت شده است. در سفته ها مکان پرداخت شهر تهران اعلام شده و سر رسید سفته ها عند المطالبه است. " . سوال بنده این است : چطور از ایشان شکایت کنم تا زودتر به نتیجه برسم؟ بابت قرارداد شکایت کنم یا سفته ها را به اجرا بگذارم؟ محل زندگی بنده شهرستان خمین است،آیا میتوانم در شهر خودمان شکایت را مطرح کنم یا باید تهران بروم؟ از الطاف شما سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی سفته را واخواست نمایید .