پس از گذشت چند ماه میتوانم بقیه جریمه مذکور را بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۷ #98471065

سلام.ملکی را خریدم.تاریخ محضر اول تیر بود ولی فروشنده آخر تیر اومد و زد بنام وتمام.گواهی عدم حضور هم گرفته بودم.جریمه تاخیر عدم زدن سند بنامم در تاریخ مذکور (طبق مبایعه نامه)حدود نه میلیون تومان شد که یک میلیون گرفتم.الان پس از گذشت چند ماه میتوانم بقیه جریمه مذکور را بگیرم؟؟؟(چون فروشنده یکسری تعهد داشت و بعد زد زیر همه و گفت بمن ربطی نداره میخواهم اگه بشود بقیه جریمه را از وی بگیرم)
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید نسبت به اخذ مابقی وجه التزام اقدام نمایید

باسلام
با تقدیم دادخواست طبق مبایعه نامه فی مابین و گواهی عدم حضورسردفتر می توان وجه التزام قراردادی را مطالبه کرد.