جهت الزام به تنظیم سند با توجه به اینکه چهار نفر از مالکین اولیه فوت کردن به چه شکل عمل کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۵۳ #98466646

زمینی را پدر و عموهایم سال ۱۳۶۴خریداری کردن، و زمین فوق العان به بنده واگذار شده، جهت الزام به تنظیم سند با توجه به اینکه چهار نفر از مالکین اولیه هن فوت کردن به چه شکل عمل کنم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

سلام باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

سلام.جهت تنظیم سند دادخواست دهید..

با درود دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث مطرح شود .

با سلام.
جهت تنظیم سند دادخواست دهید

با عرض سلام و ادب
شما میبایستی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه تمامی وراث انتقال دهندگان یا فروشندگان تقدیم دادگاه صالحه بفرمایید.که پس از رسیدگی در ان دادگاه حکم الزام به تنظیم سند رسمی له شما صادر میشه.