با توجه به اینکه تعداد ۳۰ فقره چک در سال ۹۶ برگشت خورده آیا در دادسرای دیگر میتوانم شکایت جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۹ #98428101

با سلام دسته چک اینجانب به تعداد ۳۰ برگ به صورت خام در سال ۹۵ برج ۱۲ به سرقت رفت از ماشین شریکم که ما اعلام سرقت نموده و نامه دادسرا را برای مسدودی چکها به بانک بردیم و چکها مسدود شد و پرونده سرقت چکها مفتوح و در حال تحقیق می باشد در دادسرای ویژه سرقت ناحیه ۱۵ تهران همچنین اینجانب درخواست بررسی شکایت جعل چک را در برگه اظهارات شاکی نوشتم که دادیار محترم دادم که فرمودند اینجا به بحث سرقت چک پرداخته میشود نه جعل و استفاده از آن حال با توجه به این موضوع آیا گفته دادیار قانونی است؟

مشاوره حقوقی جعل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
علاوه بر شکایت سرقت میتوانید در خصوص جعل نیز ادعا و شکایت داشته باشید

سلام بله میتوانید درخصوص جعل و استفاده از سند مجعول شکایت جداگانه ای مطرح کنید

بله بهتراست به جرم جعل واستفاده از سندمجعول هم شکایت کنید

دو عنوان مجرمانه جدا و مستقل از هم از هم وجود دارد میتوانید بصورت جداگانه و ب طور همزمان پیگیری نمایید

با عنایت به توضیحاتی که داده اید شکایت شما بابت سرقت دسته چک بوده و طبیعی است که موضوع سرقت مستقل از جعل بوده و هرگاه شکایت جعل را مطرح کنید ، امکان بررسی و پگیری آن موضوع نیز وجود خواهد داشت .

با سلام..
با توجه به اینکه شکواییه حضرتعالی صـرفا پیرامون اعلام سرقت چکها مطرح گردیده و موضوع در حال بررسی می باشد. لذا دادسرا مکلف است در خصوص سرقت شروع به تحقیق نموده و تصمیم مقتضی اتخاذ نماید و دادیار تکلیفی در خصوص ادعاهای بعدی منجمله ادعای جعل و استفاده از ستدمجعول نداشته و به همین منظور به ادعای بعدی شما مبنی بر جعل و ... ورود ننموده است..
موفق باشید..

شنما میتوانید شکایت جعل هم عنوان کنید ودر ان به پرونده سرقت استناد نمایید هر جا فرستادن رسیدگی میشود