به دلیل صغیر بودن سهم الارثی دریافت نکردم الان می توانم برای مطالبه سهم الارثم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #98421417

با عرض سلام و احترام
دختری هستم ۲۵ ساله.پدرم در کودکی ام فوت شده است. او یک خانه داشت که توسط مادرم فروخته شد اما چون سن من کم بود سهم ارثی دریافت نکردم. الان تقریبا دوسال است که مادر برای من جایی اجاره کرده و تنها زندگی میکنم. اماکاری بلد نیستم که برای خرج زندگی انجام دهم. افسردگی شدید مرا خانه نشین کرده و مادرم هم مبلغ ناچیزی میدهدکه کافی نیست.حاضر نیست باهم زندگی کنیم. حتی آدرس و شماره تلفن منزلش را هم به من نمی‌دهد. از لحاظ روحی بشدت عذابم میدهد.با پرس و جو از همسایه ها درباره من و تهمت زدن پشت سر من و مزاحمت و دعوا و سروصدا، آبروی من را میبرد. آیا راهی برای نجاتم وجود دارد؟ آیا وظیفه قانونی برای پرداخت خرجی زندگی من دارد؟ چون از لحاظ مالی مشکلی ندارد. اگر خیر، آیا من میتوانم بدون داشتن آدرس و شماره مادرم، برای دریافت سهم ارث پدری از او شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بله میتوانید سهم الارثتان را مطالبه نمایید .
تا زمانی که همسر اختیار نکردید بایستی خرج شما را بدهد و پرداخت نفقه ا مادر است .

سلام و وقت بخیر
با توجه به این موضوع که پدر شما در زمان صغر سن شما فوت کرده اند، در آن زمان باید برای شما قیم تعیین می نمودندیا سهم الارث شما را به صندوق دادگستری واریز می نمودند ، و زمانی که شما به سن رشد می رسید می توانید سهم الارث خود را دریافت نمایید . در غیر اینصورت در حال حاضر می توانید از مادرتون شکایت نمایید .
هم چنین نفقه فرزند دختر تا قبل از ازدواج با والدین می باشد .
موفق باشید