با توجه به عدم تمکین و دادخواست نفقه و دادخواستهایی قبلی به چه صورت قابل دفاع می باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۵ #98410998

همسر بنده در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ درخواست طلاق کردند که به علت عدم مراجعه هر دو طرف دادخواست ابطال گردید، همچنین در دادخواستی دیگر جهت مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت در همان ماه اردیبهشت ۱۴۰۰ ارسال کردند و مجددا به دلیل عدم حضور این دادخواست هم ابطال شد، دادخواست نفقه برای ۶ ماه ارسال کردند که اظهار داشتند که در منزل اقوام بوده و مستحق نفقه شدند، ایشان در سال ۹۷ عدم تمکین و در حدود یکسال و خورده ای دوباره زندگی مشترک را شروع کردیم، ایشان مجددا بعد از ۱۱ ماه دوباره دادخواست اجرت المثل زده اند در این صورت اجرت المثل با توجه به عدم تمکین سالهایی و دادخواست نفقه و دادخواستهایی قبلی به چه صورت قابل دفاع می باشد؟ با سپاس از شما.

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با ارایه دلایل و مدارک محکمه پسند مبنی بر عدم تمکین ایشان نسبت کاهش به عدم تعلق اجرت المثل سالهای که تمکین ننموده دفاع کنید

با سلام
شما باید برای زمانهایی که ایشان در منزل نبودند مدارک ارائه بدهید که کسر گردد و مشمول اجرت المثل نباشد اجرت المثل برای کارهایی که زوجه در منزل زوج انجام می دهد و قصد تبرع ندارد تعلق می گیرد

دفاع کنید ب دستور زوج نبوده و تبرعی بوده

با درود اجرت المثل زمانی قابل دریافت است زوجه قصد تبرع نداشته باشد و به دستور زوج کارهای منزل را انجام داده باشد.

درود:میبایست مجدد دادخواست نفقه و اجرت المثل دهد،اجرت المثل شامل کارهایی است که در ایام زوجیت زوجه انجام داده ،قصد عدم تبرع یا استرداد داشته باشد.

اجرت المثل مربوط به اموریست که زوجه بدون قصد تبرع در منزل انجام داده، ارتباطی با نفقه نخواهد داشت. تبرعی بودن را اثبات نمایید