فقط یک نفر را متهم و بقیه را تبرئه و آن یک نفر را نیز از جرم چاقو کشی تبرئه کرد میتونم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۷۴ #98409983

من حدود یک سال پیش با چند نفر درگیر شدم و از ناحیه سر جراحت دامیه و از ناحیه بازو دو
عدد جراحت متلاحمه و با اینکه فیلم دوربین های مدار بسته نشان از حمله چند نفر با چاقو به من را میدهد وگزارش پزشکی قانونی که جراحت متلاحمه بازو را با جسم برنده و نوک تیز دانسته اما با کمال تعجب قاضی پرونده فقط یک نفر را متهم و بقیه را تبرئه و آن یک نفر را نیز از جرم چاقو کشی تبرئه کرد خواهشمندم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . در فرجه قانونی با توجه به مستند به آن اعتراض کنید .

در مهلت مقرر به قرار صادره اعتراض کنید.

با درود
در مهلت قانونی تقاضای تجدید نظرخواهی دهید

سلام
در مهلت مقرر اعتراض کنید.

درود
به رای صادره اعتراض کنید

سلام چنانچه زمان تجدید نظر دارید اقدام نمایید موفق باشید

بادرودوسلام درمهلت مقررطرح شکایت نمایید.