اگر برای معاینه نروم؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۹۰ #98400942

باسلام
طلاق توافقی رفتیم کارهاش انجام شده الان آقا آزمایش باکره گی خواسته از دادگاه میشه نرم اگه قبول نکنم که برم اجباری هست و قانون چه تصمیمی میگیره، از حق و حقوق و مهریه ام هم گذشتم و نخواستم درمدت نامزدی هم باکره گیم از بین رفته تکلیف من چیه لطفا راهنمایم کنید،باتشکر

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱-طبق ماده ی ۳۱ قانون حمایت از خانواده سر دفتر برای ثبت طلاق مکلف است از زوجه گواهی عدم بارداری دریافت کند( البته در صورتی که زن دوشیزه و یا یائسه نباشد) و طبق گفته شما که می فرمایید دوشیزه نیستید باید آزامایش بارداری بدهید
۲- اما لزومی ندارد گواهی عدم باکرگی بدهید چون زمانی زوجه را برای این امر به پزشک قانونی میفرستند که ادعای دوشیزه بودن نماید

با سلام .در طلاق توافقی برحسب توافقات رای صادر خواهد بنابراین در دادنامه چنانچه توافقی در این خصوص ندارید لزومی ندارد طبق آزمایش باکرگی لحاظ شود اما گواهی عدم بارداری ب دفاتر ثبت طلاق الزامی است ممکن است منظور زوج گواهی عدم بارداری جهت ثبت طلاق باشد

درصورتی که طلاق توافقی باشد و شما از حقوق مالی خود صرف نظر کرده باشد الزامی نیست بهپزشکی قانونی مراجعه نمایید.

سلام
الزامی وجود ندارد اگر توافق باشد و شما نیز ادعایی مبنی بر مهریه نداشته باشید

سلام
وقت بخیر
برای تکمیل پروسه طلاق توافقی و اجرای صیغه طلاق حتما آزمایش لازم است. این آزمایش با توجه به مورد ممکن است آزمایش عدم بارداری و یا باکرگی باشد.

در صورت طلاق توافقی نیاز به انجام آزمایش نخواهد بود

اگر توافق باشد و شما نیز ادعایی مبنی بر مهریه نداشته باشید الزامی وجود ندارد