چگونه از آن شخص بابت تهمت ها و مزاحمت ها شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۶۳ #98397598

وقت بخیر . فردی برای من مزاحمت ایجاد میکنه به صورتی که در منزل و دانشگاه بیاد و زنگ بزنه و از طرفی تهدید به بی عابرویی کرده و تهمت های بسیاری زده الان من باید برای شکایت علیه تهدید ها به کجا مراجعه کنم؟و شرایط چجوریه؟شاهد ها باید به چه صورت باشند؟من مجرد هستم آیا برای شکایت پدر باید باشند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی تحت عنوان مزاحمت طرح شکایت کنید چنانچه به سن قانونی رسیدید میتوانید شخصا اقدام کنید

با درود میتوانید طرح شکایت نمایید اگر بالغ هستید خود میتوانید طرح شکایت نمایید

سلام
با ادله ای که در اختیار دارید میتوانید اقدام به شکایت نمایید

سلام
چنانچه ادله کافی برای اثبات ادعا را دارید می توانید علیه ایشان اقدام به اقامه شکایت از طریق دفترخدمات قضایی نمایید

سلام. چنانچه شما بالای ۱۸ سال سن دارید خودتان به تنهایی می توانید شکایت کنید بهترین راهکار برای چنین افرادی گرفتن فیلم و عکس و پرینت مکالمات است و شهادت شهود نیز کار گشا می باشد بایستی به دادسرای محل وقوع جرم و دفاتر خدمات الکترونیک قضایی جهت نوشتن شکایت مراجعه نمایید