حق ابه چاه کشاورزی متعلق به کیست؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۹۲ #98384888

باسلام عرض شود پدر بنده سواد ندارد ۲۰سال پیش یک حلقه چاه عمیق حفر کردیم با دو نفر یک توافق نوشتیم و دیگر شرکا با سند و زمین پدرشان که درقید حیاط بودن توافق امضا کردن و هیگونه سمتی نداشتن و اب شریک هستیم و هرکس زمین خودش میباشد حال متوجه شدیم یکی ازشرکاه باسند یک و نیم هکتار اب ۶هکتار طی بیست سال برده و ما بقی سند شو جای دیگری در همین پلاک بعد که بهروانه صادر شده چاه دیگره حفر کرده و قرارداد برخلاف قانون توضیح عادلانه اب ماده ۲۷و۲۸ و۵۲ میباشد و هچین قانون۱۰ مدنی را هم نقض میکند ولی قاضی توجه ای به این اظهارت نکرده ولی اب دراختیار اینجانب میباشد وحکم بر علیهم صادر شده تاریخ قرارداد قبل از صدرو پروانه اولیه نوشته شده ودرضمن طی این بیست سال حتی یک برگ وام به اسم دارندگان قراردادنه وام نه یارانه ازجانب بانک وادارت مختلف ندادن و وام به اسم درندگان پروانه جهت برق ابیاری بارانی گرفته شده والان کنتور هوشمند جهت برداشت اب گذاشتن منابع اب و
استعلام گرفتیم و میزان زمین ۲۵.هکتار مشخص است و برای هر هکتار ۷.۵ ساعت اب درگردش ۸ شبانه روز میباشد طرف میخواهد برای ۱.۵ هکتار که میشود ۱۱ ساعت ۴۸ ساعت ببرد و اسنتاد به قرارداد میکند و من یک سال پیش فهمیدم به اندازه سندش اب بهش دادم واب سهم زمین و گرفتم لطفا راهنمایی کنیدممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درموعد مقرر مستندو مستدل اعتراض نمایید.

سلام
می توانید در مهلت مقرر اعتراض کنید

می توانید در مهلت مقرر اعتراض کنید.

باسلام
به سازمان آب منطقه مراجعه نمایید.

درود می توانید در مهلت مقرر اعتراض کنید ـ

درود
می توانید در مهلت مقرر اعتراض کنید ـ

به سازمان آبفای منطقه مراجعه کنید.