آیا با اعتراض به این حکم نتیجه میگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۴ #98375222

عرض سلام و خسته نباشید.
بنده یک واحد آپارتمان از آقای _______ خریداری نمودم که ایشان نیز از انبوه ساز خریداری نموده بود. آقای _______ و انبوه ساز در مورد مبلغی به عنوان اضاف کاری مازاد بر قرارداد به توافق نرسیده بودند و محاسبه آن را به هنگام تحویل سند موکول کرده بودند.بنده نیز در قولنامه فی مابین خود و ____ (فروشنده به من) قید نمودم که ایشان موظف به پرداخت کلیه بدهی به انبوه ساز در وقت انتقال سند می باشد. هم اکنون که سند حاظر گشته انبوه ساز آن را به بنده انتقال نمی دهد به این سبب که _____ مبلغ را نپرداخته است . بنده دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم نمودم ولی متاسفانه چند روز پیش رد استماع گردید و دلیل آن بدهی آقای_____ ذکر گردیده بنده آیا با اعتراض به این حکم نتیجه میگیرم؟ یا چگونه میتوانم پیگیری کنم. ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید و مبلغ را در آن ذکر نمایید .

مشخص نکرده اید که بدهی فروشنده به انبوه ساز وام بوده یا اختلاف حساب . اگر بدهی بابت وام باشد اعتراض شما نتیجه ای نداشته و می بایست دادخواست الزام به فک رهن بدهید .