اون منو زده؛ رفته شکایت کرده؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۹ #98369849

سلام تو سالن دروازبان روی پای من تکل زده پا خودش شکسته حالا رفته شکایت کرده ممنون میشم راهنمایی کنید اون به من زده.ولی پای خودش پیچ خورده حالا رفته شکایت منو کرده

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
کیفری و آیین دادرسی کیفری > قانون مجازات اسلامی > بخش چهارم - شرایط و موانع مسؤولیت کیفری (مواد ۱۴۰ تا ۱۵۹)
ماده ۱۵۸ - علاوه بر موارد مذکور در مواد قبل، ارتکاب رفتاری که طبق قانون جرم محسوب می شود، در موارد زیر قابل مجازات نیست:

الف - در صورتی که ارتکاب رفتار به حکم یا اجازه قانون باشد.
ب - در صورتی که ارتکاب رفتار برای اجرای قانون اهم لازم باشد.
پ - در صورتی که ارتکاب رفتار به امر قانونی مقام ذی صلاح باشد و امر مذکور خلاف شرع نباشد.
ت - اقدامات والدین و اولیای قانونی و سرپرستان صغار و مجانین که به منظور تادیب یا حفاظت آنها انجام می شود، مشروط بر اینکه اقدامات مذکور در حد متعارف و حدود شرعی تادیب و محافظت باشد.
ث - عملیات ورزشی و حوادث ناشی از آن، مشروط بر اینکه سبب حوادث، نقض مقررات مربوط به آن ورزش نباشد و این مقررات هم مغایر موازین شرعی نباشد.
ج - هر نوع عمل جراحی یا طبی مشروع که با رضایت شخص یا اولیاء یا سرپرستان یا نمایندگان قانونی وی و رعایت موازین فنی و علمی و نظامات دولتی انجام می شود. در موارد فوری اخذ رضایت ضروری نیست.

درصورتیکه دوربین در محل سالن ورزشی بوده با بازبینی دوربین مقصر حادثه مشخص می شود . حتی اگر شما مقصر شناخته شوید و بیمه ورزشی وجود داشته باشد هزینه ها را بیمه می پردازد .

درود بر شما، در این خصوص جرمی واقع نشده، لذا چنانچه بیمه ورزشی وجود داشته باشد، از باب پرداخت دیه نیز، مسؤلیت پرداخت با بیمه خواهد بود.

با درود اگر بیمه ورزشی باشد می‌تواند استفاده کند وگرنه اگر منتسب به شما باشد شما مسؤل دیه میباشید، بدیهی است که جرمی واقع نشده و عمدی در کار نیست

سلام
معمولا چون عمدی در مسابقات ورزشی وجود ندارد لذا احتمال رد شکایت وجود دارد

سلام
معمولاباید بتواند وقوع حادثه وآسیب وارده توسط شما بصورت تعمدی را اثبات کند
درکل شما در حال فعالیت ورزشی هستید ومعمولا بیمه ورزشی دارید که می توانید ازآن استفاده کنید

سلام طبق قوانین ورزشی چنانچه بیمه ورزشی داشته باشید در هنگام تمرینات ویا مسابقات از بیمه ورزشی هیت فوتبال میتوانید استفاده نمایید موفق باشید