میخوام بدونم میتونه از دادگاه حکم سند بگیره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۸ #98369821

سلام و وقت بخیر یه خودرو l۹۰ هست که من این رو سال ۹۱ خریداری کردم و بنچاق، سند سبز و پلاک هم بنام خودم هست ، سال ۹۳ یه سند عادی با چند خط نوشته و با امضای من و خواهرم نوشته شد که نه اثر انگشت داره نه امضا شاهد و تو یک نسخه با خط خوردگی و ...
تا ۲ ماه پیش قرار بود ماشین رو با خواهرم معامله کنم یه وکالت تعویض پلاک با حق عزل دادم ، و چون بیعی جاری نشد من وکالتم رو عزل و از طریق اظهارنامه بهشون اطلاع دادم ایشون هم با استناد به اون سند عادی ،جمع آوری استشادیه و در اختیار داشتن خودرو و مدارک درخواست الزام به سند در دادگاه بدوی کرده ، میخوام بدونم میتونه از دادگاه حکم سند بگیره؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتوجه به اعتبار سندتنظیمی عادی بین طرفین امکان صدور حکم الزام به تنظیم سندرسمی زیاد است مگر اینکه در قرارداد شرایط خاصی پیش بینی شده باشد و یا پرداختی صورت نگرفته باشد.

درود بر شما ،مستحضر باشید با عنایت به سند عادی بیع جاری گردیده و امکان دریافت سند وجود دارد.

امکان دریافت سند با توجه به بیع عادی که واقع شده وجود دارد

با سلام ، مبایعه نامه عادی معتبر است و نیازی به اثر انگشت، شاهد، دو نسخه بودن ندارد، اگر پولی در قبال آن پرداخت نشده است شاید از این جهت بتوانید اقداماتی انجام دهید.

اصل برصحت قرارداد تنظیمی می باشد بنابراین امکان اخذ سند می باشدلذا اگر حق فسخ داشته و از آن استفاده نموده باشید اقدام وی نتیجه نخواهد داشت

سلام با توجه به توضیحات بله این امکان وجود داشته فلذا در نقطه ی مقابل جای دفاع نیز به سبب اسناد پرداخت ثمن‌ و... وجود دارد

سلام با سند عادی هم بیع جاری می‌شود و امکان موفقیت خریدار در دادگاه وجود دارد.