چجوری مهریه ام و اجرا بزارم که به شهرستان نروم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۷ #98366489

سلام روز بخیر،
من در تهران ساکن هستم و محل عقد و دفترخانه در شهر دیگر است چجوری مهریه ام و اجرا بزارم که به شهرستان نرم

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده ۱۲ قانون حمایت خانواده به زوجه این امتیاز داده شده است که علاوه بر اقامتگاه شوهر، بتواند در دادگاه محل سکونت خود که متفاوت از محل اقامت شوهر باشد اقامه دعوی نمایید

سلام ،طبق ماده ۱۲ قانون حمایت خانواده به زوجه این امتیاز داده شده است که علاوه بر اقامتگاه شوهر، بتواند در دادگاه محل سکونت خود که ممکن است متفاوت از محل اقامت شوهر باشد اقامه دعوی کند. بنابراین اگر زوجه در تهران باشد و زوج در اصفهان، زوجه می تواند در دادگاه خانواده تهران مطالبه مهریه کند. مگر آنکه مهریه مال غیر منقول باشد. موفق باشید .

سلام‌ در دادگاه محل اقامت خوانده و یا محل اقامت خودتان میتوانید دادخواست بدهید

مطابق ماده۱۲ـقانون حمایت خانواده:(( در دعاوی و امور خانوادگی مربوط به زوجین، زوجه می ‌ تواند در دادگاه محل اقامت خوانده یا محل سکونت خود اقامه دعوی کند مگر در موردی که خواسته، مطالبه مهریه غیرمنقول باشد.))
بنابراین شما میتوانید در این خصوص در تهران (محل اقامت خود)اقامه دعوی نمایید

به مهر
بر طبق ماده ۱۲ قانون حمایت خانواده به زوجه این امتیاز داده شده است که علاوه بر اقامتگاه شوهر، بتواند در دادگاه محل سکونت خود که ممکن است متفاوت از محل اقامت شوهر باشد اقامه دعوی کند. بنابراین اگر زوجه در تهران باشد و زوج در اصفهان، زوجه می تواند در دادگاه خانواده تهران مطالبه مهریه کند.مگر اینکه مهریه غیر منقول باشد