واریز به یک حساب غیرفعال و استرداد وجه چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۳۰ #98349

من دو حساب در یک بانک دارم یکی شخصی یکی مربوط به یک تعاونی که ۵سال پیش ثبت شد و هیچـ فعالیتی از ابتدا نداشته تا اکنون(ممکنه خودشون منحلش کرده باشن یا حسابش مسدود شده باشه اطلاع ندارم). حالا به اشتباه به قصد واریز پول به حساب شخصی به حساب این تعاونی غیرفعال پول واریز شده. آیا امکان استردادش هست؟ یا تعاونی سهم سالهای خودشو ازش ورمیداره؟ یا بلوکه میشه یا...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ثبت شرکت سهامی خاص
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه اثبات کنید اشتباه بوده است بله ولی به دلیل اینکه نمیتوانید این موضوع را اثبات کنید قابل استرداد نخواهد بود مگر اینکه خود شرکت مسترد کند.