از نظر قانونی بنده چه اقدامی باید انجام بدم و حکم این خانم چیه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۷۱ #98345907

با سلام
همسر بنده پس از دو سال اختلافات شدیدی که با هم داشتیم و بدون اینکه از هم جدا بشیم در خانه پدرشان زندگی میکردن بدون اجازه بنده و بصورت غیرقانونی از کشور خارج شدن و در حالی که هنوز همسر قانونی بنده هستن در کشور دیگه ای ازدواج مجدد کردن.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید تمکین وی را بخواهید

باسلام
شما می‌توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید و همچنین نکاح دوم باطل میباشد

باسلام
درصورت معتبربودن گذرنامه میتواندولی شما میتوانیدممنوع الخروج نمایید

با سلام نسبت به دادخواست تمکین اقدام نمایید.

ازدواج دوم ایشان باطل می باشد دادخواست الزام به تمکین دهید

باسلام
با توجه به گفته‌ی شما ازدواج دوم ایشان باطل می باشد.می‌توانید الزام به تمکین بخواهید.

با درود
عقد نکاح ایشان باطل بوده و حرمت ابدی با نامبرده دارند.
می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع علیه ایشان شکایت نمایید. البته رسیدگی به شکایت شما منوط به عزیمت همسرتان به ایران است و ...