مدارک لازم برای انحصار وراثت چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۱ #98341195

من میخواهم برای انحصار وراثت بروم دادگاه لطفا یک از اساتید بهم بگه چه چیزهایی باید ببرم؟
البته من فقط شناسنامه خودم و کارت ملی دارم از خودم و اسناد فوت پدرم دست من نیست

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صلاحیت شورا می باشد نه دادگاه و مدارک شناسی

گواهی فوت متوفی وشناسنامه و کارت ملی تمامی وراث باید ارایه شود

درود

اگر اسامی وراث را میدانید در دادخواست خود از شورا بخواهید مراتب فوت متوفی را از ثبت احوال استعلام سپس بر اساس مفاد جوابیه استعلام استشهادیه تنظیم و تحویل شورا داده و بعد نشر اگهی صورت گرفته و حصر وراثت صادر میشود ضمنا مدارک ذینفع بودن موکل را ضمیمه دادخواست کنید

گواهی فوت پدرتان ومدارک شناسایی کپی شناسنامه ها وکارت ملی واستشهادیه شهود که دوشاهد مرد امضا نموده باشند همراه داشته باشید

فعلا
برک فوت متوفی + اصل و گپی شناسنامه و کارت ملی کلیه وراث

باسلام
گواهی وفات و مشخصات سایر وراث از طریق شورای حل اختلاف قابل استعلام از ثبت احوال است.