آیا کارفرما می تواند بدون هیچ دلیلی کارگر از کار بیرون کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۱۸ #98331875

من شاگرد تعمیرگاه هستم و مدت ۶سال است که شاگردی میکنم و بیمه نشدم و بدون هیچ دلیلی منو از کار انداخته بیرون و الان میخوام راهنماییم کنین از حقم دفاع کنم با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی به اداره کار مراجعه نمایید و طرح شکایت نمایید .

جهت بازگشت به کار به اداره کار مراجعه و طرح شوایت کنید

قرارداد شفاهی است و چون مدت قید نشده دایم محسوب می شود. کارفرما حق اخراج شما جز در موارد ماده ۲۷ قانون کار را ندارد. به اداره کار محل کارگاه مراجعه دادخواست بازگشت به کار مطرح کنید ضمن آن سایر حقوق خود از جمله بیمه را مطرح و مطالبه کنید

سلام شما می توانید به اداره کار شکایت کنید و تقاضای پرداخت حق بیمه های معوق را نمایید و هم چنین درخواست بازگشت به کار نمایید . اگر حقوق و مزایای شما هم کمتر از اداره کار پرداخت شده ، آن را هم می توانید مطالبه نمایید .

بیمه و حقوق و مزایای قانونی و متفرعات آن شامل عیدی مرخصی استحقاقی سنوات و غیره حق شما است و می توانید نسبت به موارد یاد شده در اداره کار منطقه محل اشتغال طرح دعوی نمایید.