جهیزیشو نمیبره و درب خونه رو هم قفل زده؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۹ #98328720

سلام خسته نباشید خدمت وکیل محترم
برادر من حدود ۱۳ سال ازدواج کرده بچه دار هم نمیشه خانومش برادر من ۶ ماه پیش تقاضایی طلاق داد خانه ی برادر من تو روستاس خونه ی پدریمون زندگی میکنه اون خانوم الان نه جهیزیشو میبره دره خونه رو هم قفل زده نمیزاره برادرم بره خونه ۲ سالم هست خونه ی پدرش زندگی میکنه این خانوم برادر من حکم تخلیه گرفته ۴۸ ساعتش تموم شده تخلیه نکرده بعد الانم رفته شکایت کرده که برادر من رفته از خونه الان ما چیکار کنیم تو رو خدا راهنماییمون کنین اجرتون با خدا خواهش میکنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ودرود
برای طلاقشون میتونن اقدام کنن و نیاز به دلیل خاصی هم نیست بحثی که مطرح هست پرداخت حق و حقوق همسرشون و مهریشون در طی این چند سال خواهد بود
که هرکدام ابزارهای خاص خود را می طلبد
با استناد به شهادت شهود میتوان اگر برای ورود به منزل در طی این دوسال منعی نبوده باشد می توان از هزینه مسکن در نفقه دوساله و تازمانی که منزل را تحویل نداده و صیغه طلاقجاری نشده را تهاتر قائل شد البته به شرطی که مستحق نفقه باشند باز سوال خیلی کلی هست و نفرموده اید که برای چه موضوعی دقیقا میخواهید مشاوره بگیرید

سلام
مستند به شهادت شهود میتوانید خروج ۲ ساله ی ایشان از منزل مشترک را اثبات نمایید.

با سلام
در اینصورت میتوانید استشهادیه ای با امضای همسایگان و آشنایان تنظیم و کلیه مطالب ذکر شده را قید نمایید تا در جلسه دادگاه شهود بر نفع برادر شما شهادت دهند