چگونگی محاسبه اقساط ماهیانه مهریه را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۷ #98317558

با عرض سلام و خسته نباشید
برابر رای صادره مهریه اینجانب به پرداخت ۱۰ سکه بعنوان پیش پرداخت و ۴ ماه یک سکه از سوی دادگاه محکوم شدم وکیل همسرم درخواست کسر از حقوق برای اقساط ۴ ماه یک سکه و ۱/۴ حقوق بنده را داد از اول سال ۹۸ از فیش حقوقی من کسر میشد
الان ایشون رفته حکم جلب گرفته که من اقساط ۴ ماه یک سکه را پرداخت نکردم و بابت ۲ قسط جلب سیار گرفته...؟
من فیش حقوقی را به دادگاه ارایه دادم که ماهیانه از من کسر شده ولی دادگاه میگفت باید حساب کرد جمع مبالغی که من پرداخت کردم چقد شده...!
سوال من اینه وقتی همسرم درخواست ۱/۴ حقوق من رو کرده و ماهیانه مبلغ ۷۰۰ هزار تمن از من کسر شده آیا اگر جمع ۴ ماه به قیمت سکه نرسه من باید بازهم مبلغ مابه تفاوت قیمت رو پرداخت کنم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید سپاسگزارم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاک حکم صادره است که قابلیت اجرادارد یعنی هرجهارماه یک سکه باید پرداخت نمایید

مخاطب عزیز

اگر در رای سکه آمده باید مابه التفاوت آنرا پرداخت نمایید