میتونم طبق مبایعه نامه ای که دارم و فشار ابی که باید با نصب پمپ توسط ایشون انجام میشده شکایت بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۶ #98312107

با سلام
یه واحدی در طبقه ششم یه مجتمع ۱۲واحدی رو خریدم که در مبایعه نامه صراحتا ذکر شده ابرسانی واحد فوق باید مطابق بقیه واحدها باشه الان با کمبود شدید فشار اب مواجه هستیم
به فروشنده که خودش سازنده مجتمع هست اعتراض میکنم میگه من اوایل یه پمپ گذاشتم الانم سوخته مشکل خودته در صورتی که اصلا یه پوسته پمپ خراب گذاشته اونجا و همچین ادعایی میکنه
حالا من میتونم طبق مبایعه نامه ای که دارم و فشار ابی که باید با نصب پمپ توسط ایشون انجام میشده شکایتشونو بکنم
و لطفا روهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

الزام فروشنده به نصب پمپ را بخواهید

بستگی به مفدا قرارداد فی ما بین شما و فروشنده دارد در صورتی که در قرارداد فروشنده متعهد شده باشد باید از عهده تعهد خود بر آید

ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس نمایید تا اثبات گردد وضعیت آب رسانی واحد شما از بقیه واحدها ضعیف تر است. سپس با توجه به مفاد مبایعه نامه، الزام فروشنده به ایفای تعهد مبنی بر تامین آب مناسب و منطبق با آپارتمانهای دیگر را تقاضا نمایید.

بستگی به مفاد مبایعه نامه دارد و نیز طول مدت استفاده ازپمپ چون جزئ وسایل مصرفی به شمار می رود و ممکن است بعد از مدت تحویل ملک باشد که قابل پیگیری نیست

بسته به مفاد قرارداد شما و فروشنده داره

اگر مشکل کل ساختمان است که باید توسط کل مالکین پیگیری شود. اگر در قرارداد فیمابین ، فروشنده تعهدی داده است ملزم به انجام ان می باشد

درود
بستگی به مفاد قرارداد تنظیمی بین شما و فروشنده دارد.