تهدید به آبرو ریزی نموده؛ چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۸۹ #98265439

سلام من دختری ۱۸ ساله هستم م متاسفانه سال پیش با اقایی وارد رابطه شدم و پرده بکارت از دست دادم ۱ سال هست این اقا منو تهدید میکنه به اینکه به خانواده ات اطلاع میدم ابروت میبرم و چون در شهر کوچکی زندگی میکنیم تهدید به ابرو ریزی میکنه و من از اون موقع افسردگی شدید گرفتم منو مجبور به ازدواج میکنه
الان میخوام بدونم راه حل چیه؟ چه برخوردی باید داشته باشم از طریق اینکه خانواده ام اطلاع پیدا نکنن و این فرد دست از سر من برداره واقعا ممنونم ازتون راهنمایی دقیق و کاملی بهم بدید

مشاوره حقوقی تهدید
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عنوان جرم تهدید قابل شکایت خواهد بود

با عرض سلام وادب کاربر محترم شما میتوانید به استناد شواهد و مدارک از جمله پیامک های تهدیدامیز از ایشان شکایت نمایید.

در این سایت که فقط حقوقی است فقط می تونیم بگین به اتهام تهدید و ازاله پرده بکارت با اطلاع خانواده خود شکایت کن

درخصوص تهدید میتوانید شکایت کیفری کنید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

شما می توانید طبق قانون مسولیت مدنی مطالبه مهرالمثل ازبابت ازاله بکارت وهمچنین زیان مادی ومعنوی را مالبه کنید ضمنا اگه تهدیدها بصورت مکتوب هستش میتوانید با استنادبه آنها شکایت کیفری به جرم تهدید وارعاب مطرح نمایید

سلا و عرض ادب

تهدید جرمی مطلق است یک پیامک تهدید امیز هم برای اثبات این جرم کافی است حتما پیگیر باشید،به خاطر اهمیت موضوع و حفظ آبرو میتوانید ابتدائا حضوری با دادستان دارای صلاحیت موضوع را مطرح نمایید،انشاالله نتیجه بخش باشد.