آیا کسی که سند رسمی بنامش هست یا کسی که قولنامه داره صاحب ملک محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۸ #98256328

با سلام خدمت شما دوستان گرامی و عزیز.ببخشید سوالی داشتم از خدمتتون.برادرم ملکی خریده است که سند رسمی دارد که در سند متراژ قید شده ۳۵۷ متر مربع ثبت شده است.ولی در مورد زیر بنا چیزی ذکر نشده است بعدش در این ملک که از اول هم مسکونی بوده است دو عدد مغازه ساخته شده است که هر کدام بصورت جداگانه با قولنامه فروخته شده اند . بهرحال بعد از اینکه چند سال از فروش مغازه ها گذشته بود.صاحب ملک خانه را با سند رسمی به برادرم فروخته است و سند هم انتقال یافته بعدش الان متوجه شدیم که مغازه ها هم رو سند هستش.الان خواستم بدونم که جریان مغازه ها چطور میشه.یعنی به برادرم می رسه یا نه خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید با تشکر از پاسخ های ارزشمند شما

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قانون‌کسی که سند رسمی به نامش است را مالک میشناسد.

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

سلام و ارادت
بایستی قولنامه خرید برادرتان بررسی شود ولیکن نسبت به متراژ سند رسمی فعلا برادرتان مالک است .

درود . قانون فقط کسیکه سندرسمی بنامشه به عنوان مالک رسمی میشناسه

سلام بر شما.قانون کسی را که سند رسمی بنامش است را مالک تلقی می‌کنند . ولی در هر حال مبایعه نامه هم باید بررسی شود . موفق باشید

بدون بررسی اسناد و مدارک اظهار نظر نمیتوان کرد

درود:مبایعه نامه میبایست مورد برسی قرار گیرد،ولی از لحاظ قانونی کسی که سند به نام اوست مالک اصلی است مگر خلافش ثابت شود.