میگه سفته گرفتم پولمو از ماترک پرداخت نمایید، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۱ #98237709

شخصی که مستاجر پدرم بوده و از کهولت سن پدرم سو استفاده کرده و ازش برگه های سفید امضا و سفته سفید امضا گرفته حالا که پدرم فوت کرده میگه ملکو خریدم وقتی دادیم قولنامشو کارشناسی کردن جعلی بودنش در اومد و در حال بررسی میباشد الان دوستش سفته اورده میگه پول نقد و دلار دادم بابات سفته گرفتم پولمو از ماترک بابات بدید در صورتی که نه به حساب ریخته نه چک داده فقط میگه نقد

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که شخصی فوت میکند اولین قدم تحریر ترکه بعد از گرفتن انحصار وراثت هست.اگر کسی مدعی طلب هست اگر ورثه منکر طلب هستند و سفته و چک من غیر حق در ید اشخاص قرار گرفت .مدعی طلب به دادگاه مراجعه میکنه در اینجاورثه در مقام دفاع به ایراد چک و سفته می پردازند که یکی از ایرادات جعل امضا سو استفاده از سفید امضا،منشا معامله (چرا چک صادر شد)من غیر حق بودن طلبکار بپردازد در صورت صلاحدید قاضی به کارشناس ارجاع میشود.البته ورثه می توانند ترکه رو بعد از تحریر رد یا قبول کنند .در صورتی که رد کنند مسئولیتی در برابر بدهی متوفی ندارند .

با سلام سفته یک سند تجاری است و برای سهولت امور تجاری قانون دارنده ی آن را صاحب حق می داند و نیازی به اثبات معامله ندارد لذا اگرامضا جعلی نباشد پدر شما مدیون می باشد

سلام
اگر جعلیت امضاء ثابت شود دیگر تعهدی به پرداخت ندارید.